May 2017 - Aisya Ismail

Monday, 29 May 2017

TECHNICIAN MESIN JAHIT

16:13 8
TECHNICIAN MESIN JAHIT
Assalamualaikum and hye readers~


Sebelum ai mulakan entri hari ni, ai nak bagitau bahawasanya ai ni part time tailor. So kalau korang nak alter baju ke boleh direct pm ai di ig @byaisyaismail..



TECHNICIAN MESIN JAHIT
Gambar hasil carian di google.com.

Wednesday, 24 May 2017

TRIP KE KOTA KINABALU

14:41 4
TRIP KE KOTA KINABALU
Assalamualaikum and hye readers~


Ok jom ikuti perjalanan ai ke Kota Kinabalu


9 MAY 2017

Selepas keluar dari upside down house tu, kami terus bertolak ke Kota Kinabalu. Sampai terus check in. Dekat mana ye? Ai lupa nama kondo tu. Tapi cantik. Sangat selesa. Balkoni keliling rumah. =)


TRIP KE KOTA KINABALU
Gambar hasil carian di google.com.

Thursday, 18 May 2017

TRIP KE KUNDASANG

17:17 2
TRIP KE KUNDASANG
Assalamualaikum and hye readers~


Hari ni ai nak sambung entri pasal trip ai ke Sabah Sarawak. Dan entri kali ni ai nak kongsi pengalaman semasa di Kundasang. Macam ai katakan dalam entri trip to Kuching sebelum ni, gambar yang ai kongsikan ada yang ai amik sendiri dan ada hasil carian di google. Sebab?? Ai tak banyak amik gambar. Heheheh kalau gambar syok sendiri tu banyak lah dalam simpanan. Ok jom kita mulakan entri trip to Kundasang.


TRIP KE KUNDASANG
Gambar hasil carian di google.com.

Monday, 15 May 2017

TRIP KE KUCHING

21:30 0
TRIP KE KUCHING
Assalamualaikum readers~


Ai baru je balik dari bercuti di Kuching, Kundasang dan Kota Kinabalu. Penat pun belum habis lagi ni. Percutian kali ni kira honeymoon + bersantai-santai dengan kawan-kawan. Honeymoon sangat tau.. Hahahah.. So hari ni ai nak kongsikan pengalaman sepanjang percutian selama 8 hari tu. 8 hari?? Cuti sakan kan?? Well therapy diri.. Duit pun boleh tahan habis. Depends lah juga macam mana korang nak berbelanja di sana. Sebelum tu ai nak bagitau, gambar-gambar yang ai display dalam entry kali ni ada yang memang ai sendiri amik dan ada yang ai google. Sejak ada insta story ni memang da jarang ami gambar. Hehehe.. Ok jom baca kisah perjalanan ai dan kawan-kawan.



TRIP KE KUCHING
Gambar hasil carian di google.com.

Wednesday, 3 May 2017

MEE BANDUNG DALAM DIAM AKU MENCINTAIMU

17:09 0
MEE BANDUNG DALAM DIAM AKU MENCINTAIMU
Assalamualaikum~

Hye.. lama betul Ai tak menulis atas kesempitan quota internet. Before Ai teruskan dengan lebih lanjut, korang ada tak wifi yang boleh suggest kat Ai. Ai nak yang harga berpatutan dan line best.


Ok berbalik pada tajuk, hari ni Ai nak kongsikan resepi one of my favorite menu "Mee Bandung Dalam Diam Aku Mencintaimu". 



MEE BANDUNG DALAM DIAM AKU MENCINTAIMU