MY INSTAGRAM - Aisya Ismail

Thursday, 7 September 2017

MY INSTAGRAM

Assalamualaikum and hye readers~


Ada orang tanya, kenapa ai tak letak personal ig ai dekat sidebar. Jawapannya, sebab ai memang nak famouskan ig business ai. Nak make money, kena lah orang tau business ig ai kan. Personal ig ai tak penting pun sebab ai bukan siapa-siapa pun.


And lagi pun, ai ni pemalu tahap tertinggi!


Tapi kalau ada kawan-kawan blogger ai yang memang nak berkawan dengan ai, boleh lah add personal account ai. Manalah tahu kan korang nak kenal ai dengan lebih rapat. Ecehhh.. Feeling-feeling orang nak kenal sangat. Tapi kalau dah ada yang tanya tu, means memang ada lah kan. Hehehe!




ig : @aisyaismy
fb : aisyaismail
twitter : shaismail


Di atas itu sahaja lah personal account media social yang ai ada. Selain dari tu, snapchat ke apa ke seingat ai tak ada. Kalau ada pun ai tak active so no point ai bagi.  Jangan segan silu add ai tau. =D Oh ye.. Kalau korang ada nak tanya apa-apa pada ai, boleh lah pm ai ye. Mana tahu soalan korang tu boleh buat modal idea untuk entri ai yang seterusnya. Hehehe!


P/s : Fanpage? Ai tak famous and tak ada fan *tersipu malu* =D

6 comments:

  1. ada orang tanya kira famous la tu... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni kategori orang kenal je.. tak famous..

      Delete
  2. haha samala tapi personal IG Hana dah deactivate, tinggal IG khas untuk buku aje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ig personal pun ai still ada.. sebab tak suka campur adukkan..

      Delete

Janga lupa untuk tinggalkan komen =D