SPM FEVER GIVEAWAY

Friday, 24 November 2017

SPM FEVER GIVEAWAY


Assalamualaikum and hye readers~Jom bersegmen! Segmen kali ni dianjurkan oleh Encik Zukidin atau lebih mesra dipanggil Abam Kie.
Klik banner untuk join.Due Date : 30 November 2017" Ai tak ada pengalaman yang menarik pun sepanjang menduduki SPM suatu ketika dulu. Tapi, pengalaman yang ai paling tak boleh lupa semasa kertas Matematik Tambahan. Kenapa tak boleh lupa? Sebab selepas ai baca kertas soalan, ai terus tidur. Bangun dari tidur, ai tulis apa-apa yang patut dan jawab soalan yang ai tahu, ai terus jadi orang yang pertama keluar. Ramai pula tu yang ikut ai keluar. Yang memeranjatkan, ai lulus dengan jayanya kertas Matematik Tambahan. Syukur Alhamdulillah! Tak ada paper failed untuk SPM. " - AI
3 comments:

  1. Good luck . Menarik pengalaman spm ai tue .. kertas matematik pulak tue .

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. Terima kasih sebab sudi join GA ini. Semoga tuan/puan bakal memenangi hadiah nanti. Pastikan tuan/puan sudah mematuhi segala syarat GA yg dinyatakan terutama sekali bab follow n like. Boleh buat slow2. In Shaa Allah, lama2 abis la tu. Keputusan bakal diumumkan pada 6 Dis 2017. Sementara itu boleh la BW kerana senarai peserta sudah keluar. Selamat maju jaya kawan2!

    http://www.zukidin.com/2017/11/senarai-peserta-spm-fever-giveaway.html

    ReplyDelete

Janga lupa untuk tinggalkan komen =D