SUSHI KING BONANZA BERBALOI-BALOI - Aisya Ismail

Wednesday, 23 August 2017

SUSHI KING BONANZA BERBALOI-BALOI

Assalamualaikum and hye readers~


Alhamdulillah, ai berkesempatan untuk join Sushi King bonanza kali ni. Ai ni suka gila Sushi King. Tapi sushi nya je. Menu lain ai kurang berminat.


Nak makan sushi sahaja banyak-banyak, memang ai rasa tak berbaloi dengan harga. Sebab tu ai selalu tidak melepaskan peluang untuk menikmati Sushi King sewaktu bonanza. Dengan rm3.18 every plate, ai rasa ok lah berbanding normal price yang ada sampai rm6 satu plate kan? Tapi kalau peminat tegar sushi tu tak ada masalah dengan harga.




Kalau korang berminat untuk join bonanza ni, boleh lah pergi ke Sushi King. Untuk negeri Johor, Kelantan, Pulau Pinang, Kuala Lumpur, Perlis, Putrajaya, Selangor dan Sabah  last date hari khamis ni iaitu esok. So, sempat lagi lah kalau korang nak menikmati sushi king dengan harga rm3.18.


Oh ye, bonanza ni untuk Sushi King members je tau, kalau tak ada kad pinjam lah kad sesiapa ataupun buat lah dekat situ dengan harga rm20. Valid for dine in only and maximum 45 minutes per dining session. Nak masuk kena beratur panjang dulu kat luar. Kalau jenis tak sabar, lupakan sahaja lah ye.😅


Ada lebih dua puluh jenis sushi untuk dinikmati. Rambang mata. Kalau ada sushi yang korang minat tak keluar atas kaiten tu, boleh je request untuk keluarkan. Lepas tu makan lah puas-puas.






But, so far ai belum berjaya lagi makan sampai sepuluh plate. Paling dasyat pun lapan plate je. Tapi kebiasaannya lima atau enam plate sudah mencukupi untuk perut ai. 


Fav ai! Chuka Lidako. Dulu ai geli, sekarang ni mesti nak.


Enough. Full dah..


Lepas makan tu, join lah contest. Senang je contest dia. Makan kat situ time bonanza, lepas tu korang setting lah table cantik-cantik. Arrange sushi korang atas meja tu dengan penuh kreatif. Amik gambar dan post di comment box status bonaza contest di facebook. Senang kan?




Selamat menjamu selera sambil bercontest =) Good luck!

13 comments:

  1. i ni pulak jenis tekak melayu sangat...tak reti makanan jepun ni...dah pernah try, tapi mmg tak boleh masuk...huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai dulu pun tak boleh makan sushi.. tapi lama-lama rasa suka pulak..

      Delete
  2. Favourite I jugak. Chuka Lidako. Hehehe..

    ReplyDelete
  3. wow.. tapi ciktie tak gemar sushi hmmm

    ReplyDelete
  4. Tiap kali Sushi King Bonanza buat mesti penuh gile. GV suka tori karaage.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah.. ai selalu lepas kerja terus pergi. So, x payah tunggu lama.

      Delete
  5. Semalam aku ada pergi.. dan masa tu tak tau la plak ada bonanza.. tak tahu menahu langsung.. nasib memang ada kad sushi.. ingat nak makan nasi tu tapi makan je lah sushi.. cam sama dngan buffet time ramadan ritu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lebih kurang.. tapi buffet x ada chuka lidako.. hehehe!

      Delete
  6. Fuh.. Mmg bestla utk sesapa yg rajin photoshoot ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpa.. Ai malas nak photoshoot sebab ingat nak makan je time tu..

      Delete

Janga lupa untuk tinggalkan komen =D