UNICORN TU COMEL - Aisya Ismail

Wednesday, 1 November 2017

UNICORN TU COMEL

Assalamualaikum and hye readers~



Hari Sabtu lepas, balik dari jualan gudang karangkraf, ai sempat pergi ke birthday party anak kawan ai. Banyak event yang kawan ai buat sebelum ni, tapi ai tak berkesempatan pergi disebabkan busy. Ye, alasan cliche. Tapi, itulah kebenarannya. Akhirnya dapat juga ai pergi ke event mereka. Apa yang menarik pada birthday party ni, semua mereka buat sendiri. Comel gila! Memang sesuai dengan kanak-kanak. Ai yang dah dewasa ni pun beriya, inikan pula budak kecik-kecik tu. Happy sangat lah diorang.



Deco pun comel juga.


Ok, kalau korang berminat nak buat macam ni, korang klik-klik je link kat bawah ni. Korang boleh buat tempahan untuk kek, backdrop, mini pelamin dan kalau nak buat surprise delivery pun boleh tau. Dessert atas meja tu, semua sedap-sedap. Dan korang kena cuba Chocolate Brulee Cake dia. Memang sedap!



DKAKESDEZZERT ( Puan Diana )

017 311 3228 






6 comments:

  1. Tema unicorn untuk girl agak rare gitew

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. and birthday party ni memang untuk birthday girl..

      Delete
  2. Unicorn mmg comel sangat. Tapi betul la, tema unicorn untuk gegirl mmg rare. Hihi. Unik dan menarik. Terbaik kak. :D

    ReplyDelete

Janga lupa untuk tinggalkan komen =D