SELEPAS HAMPIR SEBULAN - Aisya Ismail

Tuesday, 23 April 2019

SELEPAS HAMPIR SEBULAN

Assalamualaikum and hye readers.



Ada yang rindukan ai tak? Dah hampir sebulan ai tak tulis apa-apa kat dalam blog ni. Rindu pula nak menaip panjang lebar dan berkongsikan cerita. 


Bukan tak nak menulis, tapi ada beberapa masalah yang tak dapat nak dielakkan dan ai terpaksa untuk memandang sepi blog ni. Hehehe! Antara masalah itu adalah kesibukan ai dengan tugasan harian. Nak raya ni kan, faham-faham je lah.




Terima kasih korang yang masih singgah kat blog ai walaupun dan berhabuk. Lepas ni ai akan lebih rajinlah untuk buka blog dan menulis. In syaa Allah. 


Korang rajin-rajinkan lah jenguk instagram, facebook dan twitter ai. Walaupun sibuk, jarang ai tak ada kat sana. Hahaha! Oh ya, di instagram, ai ada buat giveaway. Kalau korang nak peluang untuk memenangi Tea Tree Oil Serum by Cosmoderm seperti di dalam gambar, cepat pergi terjah instagram ai. Masih berpeluang untuk jadi insan terpilih. Good luck!




aisyaismail

4 comments:

Janga lupa untuk tinggalkan komen =D