SHOPPING SAKAN DAN DAPATKAN CASHBACK SERTA PELBAGAI TAWARAN MENARIK DI PG MALL!

Friday, 10 July 2020

SHOPPING SAKAN DAN DAPATKAN CASHBACK SERTA PELBAGAI TAWARAN MENARIK DI PG MALL!


Assalamualaikum and hye readers.



Tips nak buat hati seorang wanita gembira, bagi mereka shopping sakan. Mesti berbunga-bunga bila dengar perkataan shopping tu. Terus terbayang-bayang apa yang nak dibeli. Silap hari bulan dah ada senarai barangan yang nak dibeli panjang berjela. Tambah mengembirakan bila dapat pelbagai tawaran yang menarik.


Niat dan semangat nak shopping dah ada, tapi mengenangkan musim COVID-19 yang sedang melanda dunia ni, malas pula nak keluar rumah. Tapi, korang tau kan sekarang ni tak payah keluar rumah pun korang boleh shopping sakan. Pergi je ke website www.pgmall.my. Mesti penuh troli korang beli. Mana tak nya, banyak tawaran yang menarik di PG Mall. Siap dapat cash back pula tu.


Shopping sakan dan dapatkan cashback serta tawaran yang menarik di PG Mall




Apa itu PG Mall


PG Mall ni merupakan platform e-dagang nombor 1 di Malaysia. PG Mall yang dikendalikan oleh PG Mall Sdn. Bhd. dan disokong oleh Public Gold Marketing Sdn. Bhd. ni dah wujud sejak tahun 2017.


Jangan risau, PG Mall memang platform shopping online yang boleh dipercayai. Siap tersenarai sebagai top 3 shopping online yang paling banyak dikunjungi di Malaysia oleh Iprice insight.


Terdapat pelbagai pilihan barangan yang terdapat di PG Mall. Daripada barangan elektronik, fesyen, buku, barangan kelengkapan rumah, makanan dan minuman, peralatan sukan, produk kesihatan dan kecantikan, automotif sehingga lah e-voucher ada di PG Mall. Korang cakap je lah nak apa, mesti ada. Oh ya, sekarang tengah popular aktiviti menanam pokok kan? Korang boleh juga dapatkan kelengkapan pertanian di PG Mall.


Apa yang menarik di PG Mall


WOW Stores!



Dengan diskaun sehingga 15% dan penghantaran percuma untuk kedai-kedai yang terpilih, korang boleh shopping di mana-mana sahaja dan hanya memerlukan PC atau telefon pintar korang sahaja. Lepas tu klik klik, dan terus bayar. Tunggu sampai barang sampai depan pintu rumah. Senang kan? Paling best, hujung minggu ada lagi pelbagai diskaun tambahan yang hebat!


Hot Day Sales!


Siapa je yang tak suka diskaun? Lebih-lebih lagi bila setiap hari akan ada diskaun sehingga 80%. Tapi bukan sepanjang masa. Ada 3 slot setiap hari. Pada pukul 10 pagi, 4 petang dan 9 malam. Korang boleh tunggu depan PC atau telefon pintar korang supaya tak terlepas harga yang dijamin terendah. Ruginya kalau terlepas.


Love You 3000!




Dengan setiap pembelian RM30 dan ke atas, korang akan layak untuk menyertai Love You 3000 Campaign yang menawarkan hadiah keseluruhan sebanyak RM3000! Lagi banyak korang shopping lagi cerah peluang korang nak menang. Pemenang akan diumumkan setiap bulan pada 15 dan 30 hari bulan.


ConsuMerchant Concept!


Ehem! Ini yang ai paling suka ni. Dengan shopping di PG Mall, korang bukan setakat dapat barangan yang korang idamkan malah korang boleh dapat cashback sehingga 3.5%. Siapa yang tak seronok kalau dapat cashback?


Senang je nak dapat cashback ni. Korang hanya perlu shopping dan kongsikan referral link korang pada keluarga dan kawan-kawan korang atau sesiapa sahaja. Setiap pendaftaran dengan menggunakan referral link korang tu, korang akan layak untuk mendapatkan cashback sebanyak 3.5%. Senang kan? Boleh buat duit sambil berbelanja. Kat bawah ni referral link ai, daftar lah guna link di bawah ni. Hehehe!




Haaa mcam mana, tertarik menarik tak PG Mall ni? Cepat-cepat lah pergi shopping di PG Mall. Berbaloi-baloi! Silap hari bulan, semua benda korang nak borong. Kalau korang nak info lanjut pasal PG Mall ni, korang klik je link kat bawah ni. Ok, ai nak sambung shopping!




#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #Wowstore # Loveyou3k




aisyaismail

38 comments:

  1. IQ pun baru nak sign up. Kena ada referral ke ek? Kalau tak, boleh la ai cashback.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaa. tak sign up guna referral ai ke? Hahaha!

      Delete
  2. Wah banyak jugak ya cashback. berbaloi.nanti boleh cuba shopping dekat sini :)

    ReplyDelete
  3. Seronok boleh masuk peraduan. Impian itu sambil beli-belah sambil dapat hadiah.

    ReplyDelete
  4. Banyaknya sales dan ada tawaran cashback tu yang buat Rawlins tak tahan iman tengok nie. Haha

    ReplyDelete
  5. Shopping memang sinonim dengan perempuan. Sangat! Lagi lagi ada shopping online ni lagi seronok lah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan... Tak dapat shopping, window shopping pun ok.

      Delete
  6. Apa yang saya suka ttg PG mall ni ialah Hot Day Sales dan Love You 3000 hehehe...menarik... shopping sambil fun!

    ReplyDelete
  7. Untung nya kalau shopping kat PG Mall ni. Dah la banyak offer best. Siap ada cashback pulak tu.

    ReplyDelete
  8. Banyak betul benefit shopping kat PG Mall ni kan..seronok shopping!

    ReplyDelete
  9. Sis dah dua kali rasanya soping di PGmall ni, memang berbaloi, guna maybank ada cashback lagi... ni nak raya haji nk ingat nk skodeng lagi hehehe

    ReplyDelete
  10. the secret of getting cash back! Nice I wanna explore it too

    ReplyDelete
  11. nak beli la sesuatu jap lagi..akak ada shopback ni.

    ReplyDelete
  12. Uishhh bestnya dapat shopping, ada macam-macam promosi ni.. ada lg tawaran rm3k ewallet lagi.. mmg worth it la

    ReplyDelete
  13. pg mall memang best,banyak rewards

    ReplyDelete
  14. PGMall ada sales lagi ke? Bestnya! Dahla ada sales dapat diskaun pastu dapat cashback lagi. Untung berganda ni kalau shopping sini.

    ReplyDelete
  15. Banyak cashback..bolelah shopping sakan...kita shopping online jer..x payah susah2 kan.

    ReplyDelete
  16. mesti ramai yang dok aim Consumerchant tu sebab cashback. Borong banyak dapat duit lagi nak shopping. Banyak betul offer menarik dari PG Mall!

    ReplyDelete
  17. Suka shopping yang ada cashback.. Hehehe

    ReplyDelete
  18. Kita suka shopping dekat PG mall. Banyak dapat cashback. sekarang pun dah banyak pilihan untuk shopping online

    ReplyDelete
  19. Kita suka shopping dekat PG mall. Banyak dapat cashback. sekarang pun dah banyak pilihan untuk shopping online

    ReplyDelete
  20. Part plg best bila boleh dapat cashback tu. Jimat pun jimat.

    ReplyDelete
  21. Macam best je shopping kat pg mall

    ReplyDelete
  22. menarik sungguh PG Mall ni..mmg nak shopping utk Raya Haji nanti

    ReplyDelete
  23. nice!
    but i dont like shopping haha

    ReplyDelete
  24. Dah terjah, macam-macam ada. Rambang mata pulak kita sebab banyak nau sale

    ReplyDelete
  25. bila ada cashback ni yang best nak shoppin..

    ReplyDelete

Janga lupa untuk tinggalkan komen =D