PEMENANG BFF CONTEST DAN SENARAI PESERTA - Aisya Ismail

Thursday, 17 August 2017

PEMENANG BFF CONTEST DAN SENARAI PESERTA

Assalamualaikum and hye readers~


Kalau korang belum lupa, last month ai ada buat satu contest iaitu BFF contest. Pada mulanya ai ingatkan hanya dalam enam or tujuh orang peserta sahaja yang akan join contest ni. Al-maklumlah, blog ai ni tak ramai pun pengunjung. Hehehe. But alhamdulillah, 18 orang peserta telah join contest ini. Thanks to all of you yang join contest ni. Ai akan masukkan dua orang pemenang berserta tiga lagi peserta yang terpilih ke dalam senarai blog list ceritaaisyaismail. Tak tahu lagi sampai bila.. =D


Ok, atas bantuan beberapa orang juri lain, kami telah sepakat untuk memilih pemenang yang telah dipilih ini. Kalau nak cerita pasal pahit manis bersama BFF ni, ai sure semua peserta ada cerita dan kenangan yang deep dengan Bff masing-masing. Dan semua kenangan tu menarik pada ai. Jadi kami telah memilih berdasarkan penceritaan yang menarik pada kami. Kepada peserta yang tidak berjaya, next time cuba lagi tau.


Dan pemenangnya adalah..............................................................







Tahniah kepada pemenang. Sila email butiran peribadi ke aisyaismail88@gmail.com. Tiga lagi peserta yang ai akan masukkan ke dalam senarai blog list adalah sepeti di bawah.





Dan dibawah ini adalah senarai link peserta yang telah join BFF contest. Boleh lah korang baca kisah mereka dan berkenal-kenalan ya. =)


  1. https://hanaqueenstation.blogspot.my/2017/07/contest-by-ai-bestfriend-forever.html
  2. https://thatsomine.blogspot.my/2017/07/bestfriend-forever-contest-by-ai.html
  3. https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/07/contest-by-ai-bestfriend-forever.html
  4. https://saintiskuno.blogspot.my/2017/07/contest-by-ai-bestfriend-forever.html?m=1
  5. https://shafyqahazahar.blogspot.my/2017/07/contest-by-ai-bestfriend-forever.html
  6. https://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2017/07/contest-by-ai-bestfriend-forever.html
  7. https://budakpeliksstory.blogspot.my/2017/07/contest-by-ai-bestfriend-forever.html
  8. https://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/08/contest-by-ai-bestfriend-forever.html?
  9. https://www.syazwanizunidan.com/2017/08/contest-by-ai-bestfriend-forever.html
  10. https://penselduabee.blogspot.my/2017/08/bestfriend-forever-contest-by-ai.html
  11. https://misspurple17.blogspot.my/2017/08/bestfriend-forever-contest-by-ai.html
  12. https://makbapakkauhijau.blogspot.my/2017/08/contest-by-ai-bestfriend-forever.html
  13. https://elsaalicious.blogspot.my/2017/08/contest-by-ai-bestfriend-forever.html


Sekali lagi ai ucapkan tahniah kepada pemenang dan terima kasih kepada semua peserta. Rasa seronok pula bila baca kisah korang. Next time ai nak buat contest lagi lah. Tapi tak nak buat due date lama-lama sangat. Once dah buat contest, rasa tak sabar pula nak umumkan pemenang. Hehehe!











22 comments:

  1. Wahhh tahniah kepada pemenang :) Thanks pilih nina untuk bloglist ^^

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada semua pemenang....

    ReplyDelete
  3. terima kasih sebab masukkan aira dalam bloglist :)

    ReplyDelete
  4. salam kenal sis
    maaf akak baru berkesempatan membalas kunjungan dan follow sini kembali..

    ReplyDelete
  5. Sorry kak..tak sempat nak join..kalau ada giveaway ke..insyaAllah rabia join ok

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Kalau ada rezeki lebih ai buat lagi =)

      Delete
  7. wah...tenkyu2, i cant believe this, hahaha....

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah...memang tak disangka.. terima kasih Aisya.. nanti saya emel maklumat. Tq sangat... :)

    ReplyDelete
  9. tahniah kepada pemenang.. :)

    ReplyDelete

Janga lupa untuk tinggalkan komen =D