SELAMAT HARI RAYA DARI AI UNTUK SEMUA - Aisya Ismail

Thursday, 13 June 2019

SELAMAT HARI RAYA DARI AI UNTUK SEMUA

Assalamualaikum and hye readers.



Selamat Hari Raya maaf zahir dan batin ai ucapkan kepada semua pembaca dan penyokong blog aisyaismail.com. Tanpa korang semua, siapa lah ai ini. Ecewahh! 




Dah masuk hari raya yang ke-9 baru nak wish. Apa boleh buat, ai cuti raya selama sembilan hari, maka hari raya ke-9 lah baru ai update blog. Tapi bukan sebab raya sangat pun, tapi ai memang sejenis tak suka buat kerja bila balik kampung sebab banyak kerja rumah nak kena buat.


Macam mana hari raya korang tahun ni? Meriah ke tidak? Ai biasa-biasa je. Hari raya pertama di rumah mertua dan hari raya ketiga pulang beraya di Melaka. Tapi kemeriahan bersama keluarga tersayang tu tak pernah kurang. Hehehe!


Tak kira meriah atau tidak raya korang, apa yang penting jaga diri dan jagalah kesihatan. Selalu ingat insan yang tersayang. Makan biar berpada-pada. Jangan pentingkan keinginan sahaja tau. Untuk korang yang beraya di Kuala Lumpur, Shah Alam dan kawasan sekitarnya, kalau ada buat rumah terbuka jangan lupa jemput ai tau. Terbuka langkah kaki ni nak pergi ke rumah korang.




aisyaismail

27 comments:

  1. Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin Ai..
    Uisss loncat-loncat pulak diaa...

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya ai. Ni kalo pergi beraya,mesti org cakap ai anak dara kan? ahaks.. kecil molek

    ReplyDelete
  3. yeahh raya...raya...raya hehe

    ReplyDelete
  4. wah! gembira sakan beraya sampai terlompat ke udara....

    ReplyDelete
  5. Selamat hari raya AI.. Maaf zahir batin.. TAHNIAH AI kerana minggu nie awak terpilih untuk direview dalam jurnal akak..

    https://www.shikinrazali.com/2019/06/sahabat-blogger-pilihan_18.html

    ReplyDelete
  6. Menjadi la gambar lompat tu pandai photographer timing

    ReplyDelete
  7. Ai org melaka ekk?
    di mana tu?
    ntah2 dedekat aje kampung kita :)

    SELAMAT HARI RAYA dari aida.

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari Raya maaf zahir batin dari mama sekeluarga ai

    ReplyDelete
  9. Selamat hari raya! Jemput singgah blog https://cikrikaa18.blogspot.com/2019/06/raya-bawah-jambatan.html

    ReplyDelete
  10. Salam Penghujung Syawal sis (dah habis dah pun masa komen ni haha). Salam kenal and done follow #362

    ReplyDelete

Janga lupa untuk tinggalkan komen =D