SHOE CITY MALAYSIA DAH BOLEH DIBELI SECARA ONLINE!

Saturday, 18 July 2020

SHOE CITY MALAYSIA DAH BOLEH DIBELI SECARA ONLINE!


Assalamualaikum and hye readers.



Ada ke peminat tegar Shoe City Malaysia yang tengah baca ni? Atau korang tak tau pun kewujudan Shoe City Malaysia di Malaysia ni? Kalau korang tak tau dan nak tau apa itu Shoe City Malaysia, korang wajib baca entri ni sampai habis. Mana tahu jatuh cinta terus. Hehehe!


Shoe City Malaysia, kedai kasut, kedai kasut viral, kasut cantik, kasut lelaki, kasuk perempuan, kasut budak, kasut cantik dan selesa.


Shoe City Malaysia?


Shoe City Malaysia adalah kedai yang menjual kasut dan telah bertapak selama 11 tahun di Malaysia. Oh, kedai kasut! Ya, kedai kasut. Di Shoe City Malaysia, ada beraneka pilihan kasut untuk korang pilih. Dari kanak-kanak sampailah ke warga emas. Untuk lelaki, untuk perempuan, semuanya ada.


Rekaan kasut-kasut di Shoe City Malaysia sangat menarik dan sesuai untuk korang yang suka bergaya. Ada kasut tumit tinggi, kasut flat, sandal, kasut kerja, boot dan sneakers yang mesti buat korang rambang mata kalau masuk kedai kasut Shoe City Malaysia. Kalau tak percaya, cuba pergi cepat. Kalau dah pergi tu, jangan lupa beli sepasang dua. Hehehe!


Outlet Shoe City Malaysia


Buat masa ni Shoe City ada 7 outlet di Semenanjung Malaysia. In syaa Allah nanti akan makin bertambah.




  • Shoe City, Aeon Metro Prima
  • Shoe City, Aeon Bandaraya Melaka
  • Shoe City, Aeon Station 18
  • Shoe City, Aeon Bandar Dato' Onn
  • Shoe City, Aeon Cheras Selatan
  • Shoe City, Pontian
  • Shoe City, Leisure Mall
Outlet yang mana satu yang paling dekat dengan korang? Balik kerja kejap lagi dah boleh singgah tu. Tukar kasut kerja yang baru. Hahaha! Tidak pun belilah untuk Hari Raya Haji. Dengar kata raya haji tahun ni meriah. Nak beli untuk saja-saja pun boleh. Berbaloi-baloi.


Shoe City Malaysia dah boleh dibeli secara online!


Ehem-ehem! Nak bagitahu ni, Shoe City Malaysia dah boleh dibeli secara online tau. Bestnya! Mana tak best, musim-musim COVID-19 ni malasnya nak keluar rumah. Apatah lagi nak pergi ke shopping mall. Kalau boleh beli dari rumah kan senang. Pilih, bayar dan tunggu barang sampai di depan pintu.




Nak lagi best  tak? Penghantaran adalah percuma! Best ke tidak? Hahaha! Ada 3 cara korang boleh beli produk Shoe City Malaysia secara online. Melalui facebook Shoe City Malaysia, instagram @shoecitymy ataupun di Shopee @shoecity. Pilih lah mana yang korang selesa. Yang penting, ketiga-tiganya penghantaran adalah percuma.

Facebook : https://www.facebook.com/shoecitymy/
Instagram : https://www.instagram.com/shoecitymy/
Shopee : https://shopee.com.my/shoecity


Dah ushar-ushar Shoe City Malaysia? Ada yang berkenan tak? Jangan tunggu lama-lama tau kerana stok adalah terhad. Nanti korang menyesal pula kalau tak dapat kasut idaman hati.




aisyaismail

29 comments:

  1. Waaa ni kalau dah boleh beli online, nampak gaya, hahahaha waduh-waduh mengoda betui laaaa

    ReplyDelete
  2. Semuanya jauh2.. Tak de yang belah utara..Orang utara pun pakai kasut la...Hahahha

    ReplyDelete
  3. Hahaha sebab tu lah ada online sekarang. Satu Malaysia dah boleh beli.

    ReplyDelete
  4. first time dengar nama kedai ni..
    jarnag2 pegi beli kasut.. tapi elokla skrng da boleh beli online
    lebih mudah =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak famous pun sebab tak banyak outet. Tapi kasut dia best.

      Delete
  5. Wah..free delivery. Best-best.
    Tengok gambar 1st tu..alahai cute nye lah!

    ReplyDelete
  6. Lama tak shopping sakan. Haha. Tapi nak beli kasut risau.

    ReplyDelete
  7. Nice sharing.
    Memang tengah cari kasut online.
    Nak ke mall tu mmg still risau dgn covid Ni ....

    ReplyDelete
  8. Wow bestnya tak tau plak shoe city ni ada kat aeon cheras.. Nnt boleh la usha2 tapi dah ada online ni lg senang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada. Kalau tak silap dalam tahun lepas dia buka.

      Delete
  9. Comelnye kasut dia. Cantik sangat. Yeayy kat ipoh ada boleh cuci mata nanti

    ReplyDelete
  10. Pecinta kasut suka la ni kan ;)

    ReplyDelete
  11. Assalammualaikum dan hi! Nisha datang berblogwalking ke sini ^^

    Wahh ni baru first time Nisha dengar jenama ni. Lepas ni boleh usya kejap hehe. Nak kena bagitahu mak Nisha sekali ni haha. Kebetulan memang Nisha tengah cari kasut pun sebab semua kasut dah lama2 belaka T_T waduhhh. Anyway terima kasih di atas perkongsian ((=

    Jemputlah baca entry terbaru Nisha di Blog HadiahBintangJatuh (HBJ),

    Pengalaman ambil kos Pengurusan Perpustakaan / Library Management (Dip sem 4) + Nasihat + Kesimpulan + Throwback
    https://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2020/07/pengalaman-ambil-kos-pengurusan_23.html

    Dan memeriahkan giveaway oleh Jari Boloq (tamat pada 24/7/2020 pukul 6 petang ni) Boleh klik banner di entry ini ya. Insya-Allah ada rezeki hehe
    https://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2020/07/giveaway-my-life-alhamdulillah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. In syaa Allah Nisha, nanti ai blogwalking.

      Delete
  12. kalau ada d kelantan pasti abe kie akan gi beli....

    ReplyDelete
  13. Alamak, kita geng yang tak tahu kewujudan shoe city ni. cantiknya pump shoes golden glitter tu macam kasut kahwin kita dulu pulak. cuma brand lain.

    ReplyDelete
  14. Paling dekat dgn umah, AEON cheras selatan. boleh window shopping dulu kat sini ke nanti. huhu.

    ReplyDelete
  15. Cantiklah design-design kasut tu..
    First time dengar pasal kedai ini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena pergi ushar2 kasut2 dia selalu. Pasni mesti dah familiar.

      Delete

Janga lupa untuk tinggalkan komen =D