SEDAP HINGGA MENJILAT SUDU - KOKO JAR SHAKE!

Wednesday, 11 November 2020

SEDAP HINGGA MENJILAT SUDU - KOKO JAR SHAKE!


  Assalamualaikum and hye readers.




Entri ini bukan nak promote mana-mana penjual tapi Ai nak promote produk yang ai sendiri jual. Eh, Ai dan Coco yang jual. Hehehe!



Apa benda Koko Jar Shake ni? Sedap sangat  ke? Koko Jar Shake ini adalah campuran bubble rice dan mini coco crunch dan disiram dengan limpahan chocolate yang sedap. Kemudian di shake-shake dan terhasil lah Koko Jar Shake! Kalau korang peminat chocolate, korang mesti suka. Yang tak minat pun boleh jadi minat.


SEDAP HINGGA MENJILAT SUDU - KOKO JAR SHAKE!


Dari membeli kepada menjual


Sebelum ai jual Koko Jar Shake ni, Ai adalah pembeli juga. Coco lah yang asyik nak beli je. Masa pertama kali Coco cakap nak beli Koko Jar, ai ok je walaupun harga agak mahal. Boleh tumpang sekaki makan manis-manis ni. Bila dah sampai, mak oii besarnya botol. Padan sangat dengan harga. 



Dari satu botol ke satu botol. Dari perisa chocolate ke mocha dan yang terbaru durian musang king. Coco terus cakap dengan ai dia nak jadi agent. Ai panik sekejap. Nak jadi agent bukan boleh beli sebotol, tapi berbotol-botol dan bermodalkan ratusan ringgit. Kalau tak laku macam mana? Haihhh macam-macam pula Coco ni.



Sedap hingga menjilat sudu


Alhamdulillah dengan niat Coco nak meniaga, bila kami ada rezeki lebih terus kami jadi agent sah Koko Jar Shake. Coco pun nampak rajin nak menjual dan mempromosikan Koko Jar Shake ni.  Sambil jual, beli sendiri untuk makan di rumah. Hehehe!



Korang tak nak cuba ke Koko Jar Shake ni? Meh lah cuba beli dengan ai. RM15 sahaja!! Botol Koko Jar Shake setinggi botol air 1 Liter. Confirm sedap and tak menyesal beli. Sedap hingga menjilat sudu! Buat masa ni hanya perisa chocolate sahaja ada. Yang dekat boleh COD, yang jauh boleh post. Yang penting, korang kena beli tau. Kalau berminat, klik link whatsapp di bawah. Atau boleh DM instagram @aisyaismail_ai.



http://www.wassap.my/60148469239/Saya%20nak%20Kokojarshake





aisyaismail

35 comments:

  1. Sedap ni buat kudap² makan sama family. Sure sekejapan licin

    ReplyDelete
  2. pernah makan kokojar ni, not bad. sedap!

    ReplyDelete
  3. Kalau makan ni tak leh berhenti..main pass2 balang satu family.

    ReplyDelete
  4. takyah basuh dah la sudu tu ek kikiki

    ReplyDelete
  5. Kita suka maka chocojar ni.. Nanti kita try awk punya ok

    ReplyDelete
  6. Akak baru order untuk Dania last week...ada ke patut dia suruh akak beli barang nak buat choc jar ni...memang takde la akak nak pi beli..order jer sudah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheh tapi sis kalau buat sendiri jauh lagi jimat. Cuma renyah lah.

      Delete
  7. Yummeh! Nanti boleh cuba ni :)

    ReplyDelete
  8. Ni kalau buat hantaran kawen pun elok sangat nih..

    ReplyDelete
  9. Wah, zumal ni peminat coklat. Nanti ada bajet lebih zumal beli eh. Semoga murah rezeki selalu buat Ai dan Coco. Aamiin...

    ReplyDelete
  10. i seriously love this too! bahaya ni satu hari boleh habis

    ReplyDelete
  11. jauhlah dik.
    nak beli terpaksa lah akak membayar postage merentas laut china selatan.
    tapi biasanya anything with chocolate, mesti sedap.

    ReplyDelete
  12. duduk rumah sebab pkpb ni memang kerja mkn.. nasib berat tak naik mendadak

    ReplyDelete
  13. selalu mcm tu lah.. mula2 mkn lps tu terus rse nk jual sbb sedap mst org lain pun nak rase

    ReplyDelete
  14. kudapan sedap ni. Puas hati kalau makan sebalang besar tu. Semoga bisnes ai terus maju. Aaminnnn

    ReplyDelete
  15. chocojar...fevret yaya ni..tp yaya ade dah tmpt nak beli yg mura n sedap giler bak ang..hehe
    xpe.yang penting kita mkan sedap,perot knyg.. ^,^

    ReplyDelete
  16. aduhh sedapnya kalau mama dgn botol dia pun kena jilat ni hihi

    ReplyDelete

Janga lupa untuk tinggalkan komen =D