August 2015 - Aisya Ismail

Monday, 24 August 2015

CLASH OF CLAN a.k.a COC

16:53 6
CLASH OF CLAN a.k.a COC
Assalamualaikum~

Siapa peminat tegar Clash Of Clan a.k.a COC?? Apa?? Tak tau apa itu COC?! Hurmm alaaa.. Game yang katanya buat orang bercerai berai tu. Kan famous awek-awek up status facebook kerana bengang boyfriend gila coc sampai tak layan awek whatsapp.


CLASH OF CLAN a.k.a COC


INSTAGRAM REVIEW

16:01 6
INSTAGRAM REVIEW
Assalamualaikum~

Majoriti manusia yang ada smartphone di dunia ni mesti ada instagram betul tak? Sama ada active atau tak acc tu belakang cerita lah. Instagram adalah social network di mana kita kongsi-kongsi kan gambar kita. Depends juga pada minat seseorang tu. Ada selfie, pemandangan, quote e.t.c.



INSTAGRAM REVIEW
Gambar hasil carian di google

Friday, 21 August 2015

NASI GORENG CINTAMU MEKAR DI HATI

11:06 7
NASI GORENG CINTAMU MEKAR DI HATI
Assalamualaikum~

Curlass kau nama menu. Dah macam nama lagu kan? Bukan apa, sekarang kan ramai gadis-gadis yang up daily menu kat facebook. Macam-macam nama menu yang diorang cipta. Padahal menu ikan bilis goreng je, tapi nama menu "bilis ku sayang ku cinta kau bersemadi di salam perutku".. GITUWW!! So ai pun feeling created nama menu yang ala-ala cinta mekar berkembang dalam hati .


Wednesday, 19 August 2015

UJIAN KECEKAPAN MINDA

17:47 0
UJIAN KECEKAPAN MINDA
Assalamualaikum~

Petang ni ai nak uji kecekapan minda korang dengan menjawab quiz pendek di bawah. Actually quiz ni lama dulu da pernah famous.. Ai sendiri copy paste dari blog lain. Opss edit sikit-sikit tu penting ye. =) Just for fun je.


Tuesday, 18 August 2015

DOUBLE CHIN

10:08 10
DOUBLE CHIN
Assalamualaikum and very good morning.


Pagi ni ai bangun pagi dan perasan sesuatu dekat muka ai. DOUBLE CHIN!! Ai percaya ramai gadis di luar sana yang cepat resah dan gelisah bila naik badan. Betul tak? Ai pun salah seorang daripada gadis-gadis itu. Mana tak nya, ai ni kecik molek je orangnya. Sesiapa yang mempunyai ketinggian yang sama dengan ai mesti akan rasa benda yang sama. Mana tak nya, orang tinggi-tinggi naik badan masih nampak cantik chubby-chubby. Tapi bila kita, confirm nampak macam doraemon. 


Friday, 14 August 2015

NEWBIE

14:50 0
NEWBIE

Assalamualaikum dan selamat petang.

Da lama sangat tak blogging. Dulu agak active juga blogging( time study ). Ai suka menulis. Masa sekolah dulu selalu A karangan. Acah-acah nak jadi penulis novel kononnya. Kononnya laa. So bila blogspot ni tengah famous masa tu, Ai pun acah-acah penggemar tegar blog. Bercerita merapu ntah apa-apa. Colourful tak payah cakap la kan. Tapi bila Ai habis study, Ai da jarang on laptop. Dengan secara rasminya blog Ai pun terkubur.



NEWBIE
Hasil carian di google